Nr 2 GOOODIS

Jaaaaa, nu skriver jag 2 inlägg idag för att jag är så jäääävla arg och irriterad!!!!!

Va arg och irriterad innan.... så tänkte jag att jag går till stan en runda med sheeba och kollar lite och gör mig av med lite ilska!!! Meeeeeen vad göööör jag?????????????? Jooooo då förstår ni kommer vi ju tillbaka till den här helvetes jäääävla beroende sjukdommen!!!! Så är jag sååååååå duktig som håller mig ifrån alkohol och droger, meeeeen vad gör jag i stället joooo då så antingen MISSBRUKAR JAG: SPEL, SHOPPING, MAT, GODIS ELLER NÅT ANNAT JÄVLA SKIT!!!! Varför?????????? Nääää svara ni på den jävla frågan om ni kan!!! Missbruk, beroende, begär...... FYYYYYY FAAAAN!!!!

Jo vilket fall.... så jag går till stan med sheeba, träffar massa aktiva människor som jag känner, öl påsar, ute serveringar, ÖL, ÖL, ÖL!!! Självklart lixom varför inte??????? Tycker jätte mycket om folket jag känner och träffar så de e inte det, absolut inte!! Men jävla skit!!! Jag känner mig sååååå svag!!! Japp, så gick jag till myrorna.... älskar myrorna, brukar hitta massa kap där, märkes kläder, nya kläder, jaaa stamkund där... för som sagt... jag är shopping beroende med!! Nä, så hittade jag inget där.... lyckades ta mig mot våga va utan att gå in o spela upp mina pengar, för som sagt jag är spelberoende med!!! Sen kommer jag till typ sista kiosken där jag ska gå in o köpa cigaretter, röker gör jag för jag är NIKOTIN beroende med!! Och vad gör jag??? Joooooo går fram till godiset och lastar världens påse med smågodis!!!! Föööör joooo, jag är socker beroende med!!!!

Japp så jag kom tillbaka till vågava med världens godispåse!!!! Världens ÅNGEST över det och ännu mer irriterad och arg än när jag gick!!! TOPPEN!!!!! NEEEEEEEJ!!!

HELVETES JÄVLA BEROENDE SJUKDOM!

Dag 26 En timme i taget!

Sitter här på vågava :) Precis kommit tillbaka från lunch möte!! Älskar mötena, får ur mig vad jag känner, får höra saker jag känner igen och får hopp när jag hör hur bra livet kan bli!! Och just idag känner jag verkligen att jag behöver möten så de e ju toppen att det blir 2 idag!!

En dag i taget, jaaa de e verkligen vad jag måste göra nu, ta en dag i taget... eller rättare sagt ta en timme i taget!!! Vissa dagar flyter på och ja, känner att det är bra att jag mår bra!! Men just idag är jag sååå helvetes jävla arg över att just jag måste ha den här jävla beroende sjukdommen!!! Varför jag??? Varför kan inte jag få vara en av dom som inte har det, som kan leva ett "normalt" liv utan att hela tiden tänka på och anpassa sig efter en hevetes sjukdom!!!! Ahhhh så jävla arg!!! Samtidigt så har jag accepterat det, de har jag.... men jag kan ändå vara sååå jävla förbannad över det!!! Ja!!! Idag är lisa arg och såååå jävla irriterad över den här jävla sjukdommen hon måste leva med livet ut!!!

Idag ska jag vilket fall åka med och hämta vågava bussen och gå på möte i lidhult!!! De ska bli skoj o komma iväg och åka på möte någon annan stans!! Nu ska nog jag och sheeba gå in till stan en sväng eller jag vet inte.... får se om jag orkar... men borde nog gå av mig lite ilska!! GRRRRR O SUCK!!!!

Men men det blir väl såååååå braaaaa!!!! Så länge jag håller mig nykter och drogfri.... 1 TIMME I TAGET!!!

Blunda, se, dina drömmar, mål och önskningar framför dig och försök komma dit, göra och hitta det du vill, som får dig lycklig och att må bra!!! Men ta en dag... eller varför inte en timme i taget!!!

kraaamar// Lisa


Dag 25 filmkväll

shohooo i värmen!! Här sitter jag på jobbet (vågava) Filmkväll idag sååå ja!! kollar på 1408, eller aaa jag kollar ju inte för jag sitter ju här!! Tycker att den e lite för överdriven efter en stund!! Så har jag bett tonie komma hit så kollar jag inte hahaha snällt!!

Jaja, idag har jag varit nykter och drogfri i 25 dagar!!! De går rätt snabbt, tiden går snabbt!! Idag ska jag faktiskt inte gå på möte..... vet att jag mår bra av mötena, men nu e jag ju här på filmkväll, sen ska jag och sheeba ta bussen hem! Har sko skav av mina nya sandaler jag köpte igår!

Annars mår jag rätt bra idag, har varit på ung i fokus och lyssnat på peter när han föreläste, riktigt bra föreläsning!!! Fick med mig mamma dit oxå, så de e ju toppen! Båda jag och mamma kände igen oss själva i så mycket!!

Både jag och sheeba är nog rätt trötta. Inte van vid detta tempot, hinner ju knappt duscha, äta och sova hahaha men de e väl som tonie säger, de handlar om prioritering!!! Älskar sommaren, solen och värmen, men de tar nog med rätt mycke på krafterna!!

På morgon mötet idag när jag läste dagens text ur en bok jag fått låna av mamma: DIN ÄR DAGEN, va det så klockren text!! Den handlade om vänlighet.... det är sååååå lätt, säg något vänligt till någon eller bara ge någon ditt leende, så kanske den personen känner glädje och i sin tur ger någon annan sitt leende eller säger något vänligt till någon annan!! Så lätt det kan vara att sprida lite vänlighet :))

Nähe, nu ska jag gå in o kolla slutet på filmen!
Nykter och drogfri!!! :) Bara för idag.....
väääänliga kraaaamar!!


Dag 24 Äntligen måndag!

Sitter här o dricker mitt ljuvliga kaffe, solen skiner och äntligen är det måndag!! Helg och röda dagar är över för denna gången!! Vad skulle morgonen vara utan kaffe!!?? Kaffe, kaffe o kaffe, LJUVLIGT!!!

Somnade rätt tidigt igår så känner mig utsövd och det är ju skönt!! Orkade inte ens sätta på en film o somna till igår och då e jag trött!! Måndag och dags för promenad till uae och sen till vågava! :) Gode gud vad jag är trött på o springa till de där jävla uae o kissa 3 dagar i veckan!!! Tar lixom aldrig slut!! Men men vad gör man inte för o bevisa sin nykter och drogfrihet!
Trots allt sug till de mesta men främst alkohol har jag idag varit nykter och drogfri i 24 dagar!!!!!!!!!!!!! :))
De e så konstigt för innan när jag drack alkohol och tyckte att jag va drogfri har jag inte haft speciellt mycke sug efter varken amfetamin eller andra droger. Visst att jag trillat dit med jämna mellanrum, men just suget har inte funnits där på samma sätt som nu. Helt plötsligt måste jag känna på o brottas med mina tankar och känslor och de e skit jobbigt!! Så nu när jag är helt nykter och drogfri och börjar känna och tänka på ett helt annat sätt, inte tar bort de med alkohol så får jag oftare drogsug!! Hmm.... men alkoholen är ändå värst!! PHU...... Fyyy faaaan vad jobbigt det är.... alkoholen ser man ju mer, den finns framför ögonen lite överallt lixom, tom i mat affären!!!

Jaja, idag vaknade jag 24 dagen nykter och drogfri och bara för idag ska jag vara nykter och drogfri!!!

Inte bara för min skull utan även för min älskade dotter wilma och min älskade hund sheebas skull <3 <3 <3

Ha en fin sommardag!!!

Wilma och sheeba vaktar wilmas indian stad hon byggde på västra stranden :)

Dag 23 ÖL!!!!!!!!!!

Fyyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaan vad jag är sugen på kalla ÖL!!! Ser öl överallt o de e så jävla jobbigt!! Fint väde o alla ute serveringar, i affären jaaaaaa överallt!!!!!  Hur faaaan ska detta gå????? Känner mig inte stark alls just nu :(

Ja, ja..... TROTS ALLT ÄR JAG NYKTER OCH DROGFRI IDAG!!!!! Bara för idag.... en dag i taget!!!! Ska bli så skönt att det är måndag imon, vanlig dag, ingen helg, inga röda dagar!! Ska gå till uae och lämna prov och sen till mitt jobb: VÅGAVA :)

Hade en toppen kväll med tonie igår, grillade kött, åt mat, kollade på film... eller hmmm... somnade framför en film!!! Hahahaha..... Idag har jag, sheeba och tonie varit på västra stranden och sen hos mamma en sväng och druckit lite kaffe. Sen har jag varit på möte!

Är så tacksam för mötena!!! Tusen tack o miljoner kramar till alla underbara som finns där för mig <3 Blev så sen igår för jag glömde av tiden så jag fick ta en jävla taxi till mötet hahahahah faaaan kostade 110 spänn!! O ja som e fattig som en kyrkråtta!!! Jaja... kom ju i tid vilket fall :) Borde verkligen sätta igång på riktigt med steg 1!

Nä.... nu ska jag duscha, byta lakan o sen lägga mig i sängen o kolla på film!

God kväll och god natt <3 kramar från mig till er!

Dag 22 midsommardagen

Solig lördag!! :) Det va såååå skönt o vakna idag utan baksmälla!! Nykter och drogfri!! Japp, de e jag!! 22 dagar.... oj vad tiden går....

Hade en jätte mysig dag med wilma och hennes farfar på borås djurpark igår <3 Han e så snäll leif :) Hahaha slumrade lite i bilen, japp när jag tittade såg jag en skylt:jönköping hahahah japp, då har han kört ganska fel!!! Så de blev en lång tur hem :) Så kan det gå!!

Va en bra midsommarafton, va rätt festa sugen på kvällen där en stund :( Men nope, hade film kväll med tonie o alex i stället.... gud va helt slut!! Dom åkte väl vid halv två. Men de va mysigt!!
Stööööör mig som faaaaan att jag missade mötet igår!! Första gången sedan jag blev nykter och drogfri!! Men ska gå på 2 möte på onsdag så de jämnar ut sig!! :)

Jag och sheeba tog en promenix till stan o hälsade på mamma innan. Nu ska jag hoppa in i duschen o sen gå på möte och efter de ha mat och filmkväll med tonie!!

Ha en braaa kväll!!!


Dag 21 3 V OCH GLAD MIDSOMMAR

Idag är det midsommar och det firar jag med 21 dagar dvs 3 veckors drogfri och nykterhet och en dag med wilma och hennes farfar på borås djurpark!!! :) Mamma ska passa sheeba så dom begav sig precis mot staden.

Är bjuden på grillfest på västra stranden ikväll :) Självklart en drog och alkoholfri fest med god mat och gott sällskap!!! Alex ska sova här inatt, trevligt, trevligt :) Kom på att risken finns att jag är heeelt slut när jag kommer hem ikväll och inte orkar ta mig till västra stranden och grilla.... men då finns det säkert någon snäll själ med bil som kan släppa alex här :) ska messa henne!!

Nähe, nu ska skorna på!!
ÖNSKAR ALLA EN GLAD MIDSOMMAR, glöm inte att lägga sju sorters blommor under kudden <3
JAG SKA FIRA EN NYKTER OCH DROGFRI MIDSOMMAR.... bara för idag!




Dag 20 sol o strand

Helt slut, färdig, kaputt, nollställd och dödstrött!!! Men jag har det så jävla bra och mår nog egentligen bra trots tankar och känslor som gör lite ont och är lite jobbiga och snurriga, drog och alkohol sug till o från osv.... Men har kommit på att oj jag har det faktiskt bra och är lyckligt lottad :) Varit nykter och drogfri i 20 dagar idag!!! Och imon på midsommarafton firar jag 3 veckor!!!!!!!!!!!

Varit på vågava (jobbet), på stranden med underbara människor, har min älskade dotter och hund hos mig!! Jaaa.... sommar och soooool :) Underbart!!! Älskar sol och stranden och sommar o ja..... <3 Haft en bra dag, Haft en bra vecka!!

Ser fram emot midsommarafton imon!! (och mina 3 veckor som nykter och drogfri) Jag, wilma och hennes farfar ska åka till borås djurpark och på kvällen ska jag grilla med underbara människor på västra stranden!! TOPPEN!!

Kom hem från möte för en stund sen, nu ska jag kissa sheeba och sen ska jag och mamma kolla på film och äta ostbågar!!

God kväll, god natt och sov så gott!! kraaaaamar från mig!!


Dag 19 På jobbet

Hahahaha så underbart det känns att skriva: på jobbet!!! :) Underbart!!! Jag har ett jobb lixom :)

Sitter här med min underbara dotter, hund och underbara människor på vågava, MITT JOBB!! :)
 Idag har jag varit nykter och drogfri i 19 hela dagar. Känns skiiiit bra!!! Visst att det är tungt med känslor, tankar, drömmar osv. Men som dom säger.... som vi säger... BARA FÖR IDAG SKA JAG VARA NYKTER OCH DROGFRI så länge jag är det så löser knutarna upp sig och saker blir bra!!

Har lite jobbiga beslut att ta... hmm... vet i faaaan vad eller hur jag ska göra!!!??? Men behöver kanske egentligen inte göra något utan bara ta allt för vad det är, acceptera läget och ta dagen som den kommer! Men det är så satans jävla svårt!!!!

Ja, ja.... lunch möte strax, har bråttom!!! Men de känns toppen!! Ska bara åka hem med Wilma sen... laga mat och ha en mysig kväll hemma med film o så!! Sååå skönt!! Har lite ångest över att wilma får vara utan mig på kvällarna eftersom mötena är mellan 7-8 på kvällen så ja e ju borta ca mellan halv sju o halv nio!! Men men möterna är riktigt jävla viktiga för mig för att jag ska klara min drogfrihet och det är ju A och O"!!

FAAAAN SKIT BRÅTTOM NU!!!
Ha en braaaa dag allihop!!! kraaaaaaaaam// Lisa

Dag 18 Börjar min praktik på vågava :)

Idag är ingen vanlig da för idag e lisas första jobbe dag hurra hurra hurra :) JAAAA, IDAG HAR JAG VARIT NYKTER OCH DROGFRI I 18 DAGAR OCH BÖRJAR PRAKTISERA PÅ VÅGAVA :))))))
Mitt första jobb på mitt snart 26 år långa liv!! :) Å jag är sååååå glad!!!
Måste klart erkänna att det finns en rädsla någonstans med, för dom flesta kanske det låter löjligt, men bara passa tider och ta ansvar är ganska stort för mig, jag ska ju vara ansvarig för och hålla i morgonmötena :) Men det kommer säkert gå super bra och bliiii såååå braaaa!!!!! SPÄNNANDE!!! Snart börjar ju go beach med, tylösand varenda dag oavsett väder i hmm va de 5 veckor!?

Annars känner jag mig som en studsboll typ.... blandade känslor och tankar och MYCKE av dom med!! Jag Mår någonstans skitbra, samtidigt som jag känner.... hmm.... jaaa massa om mycket, tänker mycket och har börjat drömma massa.

Wilma har sovit hos mamma inatt, de va mycke igår, gick mycke o fram o tebax o va på stranden. Sen hade jag möte mellan åtta och nio, känder mig heeelt färdig!! Slut!!! Så wilma fick stanna hos mamma så åkte jag och sheeba hem. Mamma kommer bort med henne till vågava idag. Försökte se en film, men ögonen gick i kors så de va ju bara stänga av och nana kudden!!

The sun is shining, såååå ha en fin dag och stråla med den allihopa <3
Själv ska jag leva denna dagen bara för idag o den kommer bli så bra!!!

Dag 17 Solig morgon!!

Sitter här och dricker mitt morgon kaffe, solen skiner och fåglarna kvittrar :)

Undra om solen och den svenska sommaren kanske för hoppningsvis är här för att stanna!!?? Vi får väl se, idag e det fint väder och jag är konstigt nog inte morgon trött! Är på ett strålande humör och ser fram emot en fin dag i de fina vädret!!

Ska väcka min lilla hallon blomma om en liten stund, äta frukost och sen promenera till först uae och sen vågava. Möte på arbetsförmedlingen halv fyra idag och det ska bli spännande att se vad hon säger!!

Hmm.... folk pratar om fotboll och kronprinsessans bröllop o ja hänger inte med alls!! Totalt ointresserad av bägge delar!! Kan vara roligt att kolla om sverige spelar, men dom e ju inte ens med!! Gå på någon fotbollsmatch (heja elfsborg) hahahaha.... men annars så bryr ja mig inte! O sen e de väl inte "vackrare" med kronprinsessans blöllop än med någon annans!!?? Inte enligt mig vilket fall!

Ojj nu får jag nog tassa in o väcka wilma :)

Dag 16 20/6- 2010

Söndag..... Helt okej väder, helt okej dag och jag är ännu en dag nykter och drogfri!!! :) 16 dagar idag!! :)

Hahaha... såg att jag skrivit datum 19/3 igår, det är ju några månader fel ju!! Ja, ja.... funderar på att sluta skriva dagar och datum som rubrik. Tycker att det ser lite tråkigt ut.....

På vägen till mötet igår så hjälpte vi en man som hade ramlat mitt i en liten korsning, gud, stackars man, han kom ju inte upp själv. Livsfarligt!! Ja, ja... allt gick bra till slut! :)

Jag va så galet trött på eftermiddagen igår, wilma kollade på film så jag la mig på soffan med henne och tvär slocknade!!! Vaknade klockan 5 o mötet började lixom 6 vadå panik!!! Ha, ha.... Men japp, kom med bussen halv 6 o va i tid!!! Vi e så duktiga o ett så bra team jag, wilma och sheeba <3

Jag har börjat med steg ett!! Det lär ta tid för mig att jobba med dom 12 stegen!! Phu... när något är jobbigt så skjuter jag fram de, men men, bara jag gör de och de gör jag ju även om det inte går så fort!! Jag har ju all tid i världen lixom :)

Imorgon ska jag och Peter på möte på arbetsförmedlingen :) Weeeeiiiiiii, på tisdag börjar min praktik på vågava tror jag!!!! :) Är så glad faktiskt, gått hemma i flera år med undantag när jag gick på avanti. Men annars har jag inte gjort nåt sen innan jag blev gravid med wilma så de e ju typ 6 år!!!! 

Ska åka till västra stranden (hundstranden) med wilma och sheeba innan mötet idag tänkte jag! De e ju inte kallt och regnar ju inte så de funkar fint!! Wilma vill bada men de e lite kallt för de tror jag, vill ju inte att hon ska bli sjuk!!

Jag känner mig faktiskt såååå stolt över mig själv!!! :) Hahahaha att jag ens skriver det, men jaaaa de gör jag!!! :) Men skulle inte varit här om det inte vore för alla underbara människor jag har runt mig, som finns där för mig, ställer upp och tror på mig!! Och inte utan NA!!!

Nu får ni ha en super söndag gott folk!! 

Dag 15 19/3- 2010

Morning!!
Uppe med tuppen?? Jaaaa de kan man ju säga!! Vaknade av solen vid kvart i sex och kunde inte somna om... Ja, ja... skit samma, solen skiner o jag ska tvätta kl 7. Wilma sover som en liten prinsessa så gott så gott än!

Hade en såååå trevlig kväll med underbara igår <3 Min snutta e hemma, toppen möte med besök från både falkenberg och varberg, va ute o käkade kina mat ett helt bamse gäng!!! Tack allihopa för en toppen kväll!!

Wilma somnade nästa i mitt knä på resturangen, hon somnade i bilen hem och somnade om i sängen innan hon knappt hunnit vakna, min lilla hallon blomma!!! <3
Ja va helt slut när vi väl kom hem ja med!! Orkade bara inte skriva.... men men somnade nykter och drogfri!! :)

Hoppas verkligen att solen inte leker tittut idag så jag kan ta mina två hjärtetjejer med mig till hundstranden. Ser tyvärr ut som de blir lite mycke moln att leka tittut bakom, meeeen vad e en bal på slottet??? Får väl hitta på nåt annat annars :)

Nuuuuuu ropar tvättstugan......

Ha en toppen dag!!!!

Dag 14 18/6 -2010

God morgon på er där ute!!!

Tjohooooo idag har jag, lisa andersson varit nykter och drogfri i 14 dagar, dvs 2 VECKOR :) Det kanske inte låter så jäkla mycket men för mig är det en riktigt bra början!!! :)
Under alla år jag knarkat o druckit o ersatt de ena med det andra och har försökt sluta flera gånger men aldrig hittat något sätt som jag kännt mig motiverad till 100 % inget sätt som fungerat, för med enbart vilja så har de inte gått.
Den enda gången jag varit nykter och drogfri såhär många dagar är nog under min graviditet o när jag ammade wilma!

Jaja idag är jag nykter och drogfri och försöker att ta en dag i taget. Har väldigt svårt för att bara vara för idag, men försöker!!!

Sitter här med mitt kaffe och tittar ut och precis som igår morse undrar var solen och sommaren gömde sig!!?? Idag kommer min lilla hallon blomma!! <3 Som jag saknar henne!!!! Hennes farfar kör in henne så dom ska möta upp mig på uae :) Å de e ju snart!!!

Ha en toppen dag alla ni där ute!!! Fredag o jaaa.... en underbar fredag trots att solen leker tittut katastrofalt läääänge!!!

kraaaaamar <3


Dag 13 17/6- 2010

Ännu en dag och jag är nykter och drogfri!!! :) Imon är det två veckor!!! Weeeiiiiii :)

Har varit en riktig upp o ner dag, hmm... känner egentligen inte ens för att skriva.....

Har varit en bra dag, jag har varit riktigt effektiv, fixat massa saker, varit på frälsnings armen o fått lite hjälp, kyrkan o fått lite hjälp, handlat, FIXAT MITT SOVRUM!! Mamma va med och handlade och va här en liten stund o fixade lite i köket.....

Varit på möte så klart :) Mamma skulle stannat här, så ja glömde ta mina nycklar. Å när jag kom hem till en gråtande sheeba på andra sidan dörren (hon hörde ju min röst) o märker att mamma inte e där o har inga nycklar!! KATASTROF!!!
Tack gode gud, så hjälpte jimmy mig o körde mig och hämtade nycklarna!! TACK JIMMY!! :) blev en runda om videomix = 1 kg godis... aj aj aj... JAG MÅSTE SLUTA ÄTA ALLT JÄVLA GODIS VARJE DAG!!!

Har varit mycke olika känslor o tankar som snurrat runt runt idag och det är så jävla skit piss jobbigt!! Vill bara få väck dom!!! HUR???????

IMON BITTI KOMMER MIN SNUTTA!!!! <3 <3 <3 Åååååå vad jag saknar henne!!! Hon skulle kommit idag, men de hade blivit så sent, så bättre imon!

Undra vad de blir för väder o vad man ska hitta på i helgen då????

Nä, nu blir de film sen nana!!

Massa kärlek och kramar till alla mina vänner nära och kära! <3

natti, natti

Dag 12 16/6- 2010

Sol, sol underbara sol!!! :) Gud vad sol och värme kan göra mycket för humöret :)

Har haft en riktigt bra dag idag med!!

Varit på Våga va, hundstranden med sheeba, självklart på lunch mötet :)

Varit rätt nervös, eller inte nervös utan mer uppjagad av ett nätverks möte jag haft idag!!! Men FAAAAN vad bra det gick!!!! :) Jag e så jävla glad!!! TACK PETER FÖR ATT DU FÖLJDE MED!!! 100000 kramar!!!

Jag ska få praktik på Våga va!!!!!! :) Heja mig!!! Det går framåt, försöker verkligen ta en dag i taget, men det är svår... jag har så svårt för att inte jaga upp mig över de som komma skall!!! Men de blir bättre, ska jobba på det lixom!!

Mötte christoffer i stan, så vi promenerade hem hit, handlade lite på vägen och har suttit ute på baksidan och grillat :) O faaaaan de va ju till o med toppen o grilla utan öl till maten :) hahahaha

Jaaa.... idag mår jag bra, imon är det en ny dag och nya tag o imorgon ska med bli en bra dag!! Hoppas på sol o värme så jag och sheeba kan gå till hundstranden :) Sen kommer min ÄLSKADE snutta hem imon :) <3 guuuuud vad jag saknar henne!!!

Nähe, nu blir det kväll och film!!

Hoppas ni haft en super dag och massa kramar, hjärtan och tack o jaaa de finns inte ord till alla er som finns runt mig, stöttar mig, och ja bara är och finns!!!


Dag 11 15/6 - 2010

Hallå där köp blåbär :)

En ny dag är här :) Sitter på våga va, nykter och drogfri och jag mår faktiskt än så länge toppen bra idag, just nu!!

Hade en mysig kväll och mysig morgon med christoffer <3 Morgon kaffe i solen på balkongen!! :)

Hade tänkt gå till västra stranden (hundstranden) med sheeba, ha det lite mysigt och läsa steg 1 i lugn och ro... men nu försvann solen för en stund, svarta moln och Åska!! Men jaja... får väl bli en annan dag då!!

Suttit och kollat och ringt runt och kollat boende och priser till gotlands konventet 2-5/9.... blir ca en 1000 lapp för resa tur o retur och boende och det är ju inte så farligt!! SKA DIT, så e de bara!! :)

Idag ska det bli spel och film kväll här på våga va, det är ju trevligt tycker jag!! :) kan ju inte va här hela tiden kanske men en stund!!

Funderar lite på de där med gud så som vi uppfattar honom... en högre makt... hmm.... Jaaaa, jag tror väl mer åt de andliga hållet att min högre makt finns runt mig och i mig!! Hade velat börja både yoga och meditera!! Det tror jag på!!

Ha en toppen dag där ute, hörs ikväll
kraaaaamar


UPPDATERAR:

Har väl inte mått sådär överdrivet bra i em o i kväll.... hmm.... mycke tankar och känslor, blandade om allt!! Ekonomin e kass, bråkade med mamma, jobbigt möte imon... blääää Fy faaan vad jag bara kände att nä nu skiter ja i detta, flera, flera gånger har jag tänkt så idag. MEN JAG HAR INTE GJORT DET!!

Va på möte och efteråt kändes det lite bättre!! Känns alltid bra med mötena, faktiskt!! Sen pratade jag en del med en jätte gullig tjej och det gav mig lite och sen ringde min underbara sponsor o de samtalet gav mig SÅ MEGA MYCKET!!! <3 :) BARA FÖR IDAG HAR JAG VARIT NYKTER OCH DROGFRI och det känns SÅ SATANS BRA!!!

Nu e Lisa jätte , jätte nanig!!
Sov gott kramar o ännu mer kramar


Dag 10 14/6 -2010

WEIIIIIIIII 10 DAGAR!!! :)

Jag är nykter och drogfri, jag känner faktiskt någon sorts lycka!! Just nu vilket fall!! Jag har haft en mysig morgon. Jag har någon form av kontakt med min sponsor nästan varje dag och nu jävlar ska jag börja jobba med stegen!! Steg 1 here I come :)

Vill tacka alla som finns där för mig <3 <3 <3

Uppdaterar ikväll :)

Ha en fantastisk dag!!


UPPDATERAR:

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt!!!
Det går upp o ner o upp o ner både i tankar känslor!! Glad, lycklig, helvetes drog sugen, arg, frustrerad!! Jaaaa jävla massa blandade olika känslor, fattar inte mycke av de just nu!!

Men jut nu är jag lycklig och mår bra för stunden, för ikväll!!
Har varit på möte (självklart), christoffer är här :) Han passade sheeba, lagade mat och väntade medans jag va på möte <3 kom hem till färdig middag <3

Jag är nykter och drogfri bara för idag och just nu mår jag såååååå bra!!

Imorgon är det en ny dag och nya tag

God natt mina kära läsare <3 <3 <3 kramar från mig, Lisa




dag 9 13/6 -2010

God morgon!!

Här sitter jag med datorn i sängen o väntar på att kaffet ska bli klart!! Sheeba ligger här o små snarkar och går helst inte upp förän hon hör kylskåpet, skafferiet eller jag står vid dörren redo att gå ut :)

Jaha... då va det redan söndag lixom, galet vad snabbt tiden springer iväg. Nu tycker jag faaaan att det är på tiden att sommaren dyker tillbaka för o stanna!! JAG VILL HA SOL O VÄRME!! Men jag ska väl vara tacksam för att jag vaknade ur min sjönhetssömn och är inte bakis och min första tanke va lixom inte myck mer än hmm faaaan vad jag önskar att jag kunde sova längre hahahaha.
((((hämtar de efterlängtade kaffet))))

Mmmm Gevalia :)

Känner att det har varit väldigt mycke flängande, jag har väl inte mer ont av de än att jag känner att jag verkligen behöver vara hemma, landa, sluta stressa runt och bara må bra av o va hemma. Men märker att sheeba längtar hem, att hon inte riktigt kan slappna av när vi inte är hemma. Just nu är ju wilma hos sin pappa, men för att inte tala om henne... Hur fan ska hon kunna vara lugn, trygg o bara njuta av att bara vara hemma om jag hela tiden sitter sönderstressad med inre stress o ångest!!??

Nä, nu har jag varit nästan en vecka hos mamma o sen en natt i oskarström, nu måste jag fixa så ja börjar trivas o må bra här!! ((fast jag hatar den här jävla soc lgh o gärna skulle flytta imon))

JUST DE, alla jävla diskutioner om hur vi ska göra när wilma börjar skolan om o om igen. Kommer inte på frågan om att jag bara ska vara någon jävla helg mamma, utan jag har hela tiden skjutit upp de o sagt de löser sig, finns väl buss osv!! Nu berättade min fostermamma för mig (hon jobbar på en skola) att barn som har växelvis boende är berättigade skolskjuts. Hon visste inte exakt men hon skulle ta reda på de.

Oj, detta blev långt! får nog sluta nu om jag ska uppdatera ikväll me :)


UPPDATERAR:

Har haft en jätte mysig em och kväll ;)

Jag o sheeba mötte våfflan i stan och gick till västra stranden!! som sheeba busade och hoppade runt i havet, blir så lycklig av att se henne så lycklig!!!

På vägen till mötet därifrån gick vi förbi en "damm" o där va de både änder med massa bäbisar och svanar med massa bäbisar!!! Så fint, så gulligt ÅÅÅÅÅÅÅ <3 va tvungen att ta upp mobilen och leka o fota o zooma o sååå hahahaha. Sen när vi kom fram va de en lite fiskmåsbäbis som precis hade lämnat sitt bo o va jätte rädd, hatar dom där jävla fiskmåsarna men oj så söt, stackare som ska växa upp o bli så ful o äcklig!!

Ja, ja.... sen gick vi på möte :) Va ett jätte bra möte idag med, jag är så jävla tacksam att jag hittat NA mötena och alla underbara kärleksfulla människor ger mig så mycke hopp o styrka <3

Efteråt gick jag o våfflan o handlade vårrullar o grejer o massa godis, mötte upp mamma och åkte hem. Lagade och åt mat, MASSA godis o film, toppen :) Sen kom christoffer <3 så nu har våfflan gått och jag o christoffer ska kolla på film o sen e det natti!!

Jag har mått såååå braaaa hela em o kvällen <3 <3 <3 tack till alla som finns där som stöttar och förstår och gör detta möjligt för mig, att vara nykter och drogfri och må så bra!!! Om så bara för en dag!

Tack till wilmas pappa som stöttar mig till 10000 och för första gången under alla år verkligen känner hopp!!!

Imon e de upp tidigt, promenixa till uae och sen våga va!! :)

SOV GOTT O DRÖM SÖTT

Dag 8 12/6 -2010

En ny dag är här!! Jag sitter här hos min fosterfamilj i oskarström, jag är nykter och drogfri :) Wilma är lycklig och springer runt och leker, sheeba är lycklig och ligger och softar på mattan vid mina fötter och bara detta lilla och att jag är hos min extra familj som älskar mig oavsett gör att jag känner mig lycklig! Jag sitter här och ler av känslan jag faktiskt känner!! :)

Det är helg och det känns lite jobbigt, mycke festande runt om o ännu mer nu när det är student helg! Tanken va att jag skulle stanna i oskarström tills imorgon, men jag längtar faktiskt hem!! Så jag har bestämt mig för att jag stannar hemma efter mötet ikväll!

Jag ska möta en kille i stan som ska följa med på mötet i kväll och det känns så jävla kul!! Riktigt bra!!! :) haha... :)
Trots lite mycke känslor så jävlar ska jag klara detta i dag med!!! Jag ska gå på mötet i kväll och jag vet att det får mig att må bra! Ska köpa den där steg guide boken idag med, uppdraget från min sponsor är att börja med stegen så ja, då gör jag det!! :)

Ha en toppen dag, nu ska jag gå en liten skogsrunda med sheeba. Får ju passa på när man är här typ ute på landet hahaha!!

UPPDATERAR:

Varit på möte, som valigt hjälpte det.... <3 :) och min vän mötte jag upp och han följde med :)) Så glad och tacksam för mötern, för alla som är där!!

Efteråt åkte vi ett gäng hem till en, hade det sååå trevligt!!! Blev bjuda på både middag och efterätt och hade det jätte trevligt!! :)

Så här sitter jag hemma med min älskade hund sheeba som hade saknat mig såååå mycket <3 Har tända ljus, rökelser, lyssnar på soft indian musik. Jag är proppmätt och bara njuter just nu <3

Saknar dock min dotter wilma otroligt!!!! :( Hoppas att hon en dag kommer förlåta och förstå att förutom för mig själv så är det henne jag gör detta för, för att bli en bra, lugn, trygg och stabil mamma <3 <3 <3 ÄLSKAR DIG SÅÅÅ MIN UNDERBARA DOTTER!! <3 <3

Sedan finns det två personer till som jag önskar fanns hos mig, i mitt hjärta och mina tankar finns dom <3 Jag väntar, jag finns här.....

Peace and love// Lisa

Dag 7 11/6 -2010

1 Veckas drogfri och nykterhet idag, hipp, hipp hurra!!!

Stressig morgon, uae o urinprov mellan nio o tio och efter de skulle jag fixa kläder o grejer till både mig o wilma i stan o sen göra mig iordning och vara klar kl tolv! Jag hann!! :)

Idag har det varit en rätt så stressad dag med mycke tankar och känslor. Min (foster) syster Victoria har tagit studenten :) <3 STORT GRATTIS O 100000 Pussar och kramar!!!

Var jag än kollade i stan va de alkohol, alkohol och ännu mera alkohol!! Försökte verkligen koppla bort tankarna, men de slutade hela tiden med samma tanke, GUD vad gott de hade varit o sätta sig på en av uteserveringarna och dricka några kalla öl o käka nåt gott!!

Tack gode gud för att mina fosterföräldrar är nykterister, så det inte serverades någon alkohol på studentfesten! Så trots mycke tankar och känlor har de varit en helt okej dag! Tror de e för tidigt med farluga prövningar.

En dum jävla grej som hänt dom senaste dagarna är att jag även vid flertal tillfällen varit drogsugen, fattar ingenting!!

Fixade självklart skjuts fram o tebax till mötet i stan, SKA GÅ 90 MÖTEN PÅ 90 DAGAR!!!
Känns mycket bättre nu efter mötet, fick ur mig mycket av tankarna o känslorna jag bär på, många svar, förklaringar och KRAMAR :)

Tar en dag i taget och idag har jag varit nykter och drogfri :)) Imon är det en ny dag!!!

Nu ska jag mysa med min dotter o extra familj här ute i O-ström <3 <3 <3

keep on living// kramar Lisa


Dag 6 10/6-2010

Oj detta blir inte lätt, jag vet ju inte hur man skriver blogg sådär lixom!

Idag är det vilket fall 6:e dagen jag är ren :) Och det känns så bra!! Jag går på möte varje dag och det gör att jag hela tiden har DET, jag tar en dag i taget och just den dagen är mötet min trygghet på nåt sätt. Igår va det lunch möte och det blev hel konstigt för mig utan mötet på kvällen. Jag har varit på våga va i veckan och det känns också bra och tryggt! Vill inte ens vara i min lägenhet nu, så jag bor hos mamma och min dotter är hos sin pappa som ställer upp på mig till 10000 nu när han ser att detta är på riktigt och kan fungera!! Det måste fungera!! Jag ser ju på alla runt omkring mig att det fungerar!!!!!!

JAG ÄR SÅ GLAD, MED HJÄLP FICK JAG EN SPONSOR IDAG :)

6 dagar/love and peace/ Lisa


Inledning

Detta är en inledning av min nya blogg, vem jag är, varför jag ska blogga och vad jag ska blogga om!

Mitt namn är Lisa Andersson. Jag är en missbrukare, en beroende! Jag är uppväxt i missbruk och har missbrukat det mesta sedan jag va 11 år och började röka!

Min huvuddrog är väl amfetamin, men är det inte de så e det något annat!! Alltid!! Jag har försök sluta och varit ren i perioder många gånger, men då har jag druckit alkohol, och ansett att det är ingen drog och de e okej o bla bla.... men det ena leder hela tiden till det andra!!
Inte bara det, missbrukar, mat, spel, shopping osv med!! Försökt men inget har hjälpt!

Nu i lördags den 5/6-2010 Åkte jag och min mamma till NA konventet i Gullbranna för att träffa våra gamla vänner, som valt att leva drogfritt med hjälp av bla NA. Jag festade på fredagen och va riktigt bakfull när vi åkte dit. Vi träffade massa gamla vänner och hade det toppen, de va strandmöte och jag rös i hela kroppen!!! Mamma skulle få skjuts hem, men jag ville inte åka, jag ville inte missa massa, jag VILLE STANNA KVAR!!! Och det gjorde jag! Hade sovplats hos mina borås vänner, så jag va bara tvungen att få mamma att passa sheeba och komma hem och hämta kläder o så. Ringde wilmas pappa som motvilligt kom och hjälpte mig att köra.
Jag va med, lyssnade, va på rave o dansade loss totalt!! NYKTER!! På söndagen kom wilmas pappa dit med wilma, jag ville att han skulle lyssna, vara med lite och försöka förstå och ha förståelse för hur det är att ha beroende sjukdomen!

Jag fick innan jag åkte hem hjälp med att en kvinna skulle kontakta mig och visa mig till NA mötet i Halmstad på måndagen. Åkte hem glad och nöjd men massa tankar och funderingar som snurrade och med Anders, wilmas pappa som faktiskt kände hopp för mig!! För första gången.... :)

Jag har idag varit ren i 6 dagar.... I den här bloggen har jag tänkt skriva dag för dag, en dag i taget, hur jag mår,  vad jag gör, vad jag inte gör, vad jag rekomenderar och inte rekomenderar!!

Jag ska börja med att göra vad som rekomenderas: 90 möten på 90 dagar!

Så här börjar förhoppningsvis min resa, en dag i taget dag för dag mot ett LIV UTAN DROGER :)

följ mig gärna på min resa// Lisa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0